sâmbătă, 12 septembrie 2009

Cretinismul american la apogeu

Deci:
Obama e comunist. Ok.

Obama e nazist. Şi mai mişto!

Reforma asigurărilor de sănătate, supranumită "Obamacare", e împotriva Constituţiei americane. Discutabil, dar, în fond, de ce nu?

Reforma va implica importante cheltuieli bugetare, pentru care americanii conservatori nu vor să plătească. Se acceptă şi asta. Doar că - mama lor a dracu' ! - atunci când cheltuielile militare pentru distracţiile din Irak şi Afganistan s-au dus spre cer pe timpul lui Bush, n-au mai ieşit în stradă ca să facă gât că le ia statu' bani din buzunar.

Contestările de mai sus nu pot fi decât OK în ţara democraţiei lu' peşte şi a Primului Amendament. Dar poza de alături nu e deloc, dar deloc, OK!!!
Ted Kennedy a murit acum două săptămâni. A avut o groază de păcate, printre care şi fuga de la locul accidentului, din care cauză, se pare, secretara care era în maşină cu el a murit. S-a născut cu linguriţa de aur în gură, a trăit pe picior mare, ca toată familia Kennedy, motiv pentru care militantismul lui pentru drepturile americanilor săraci era privit cu suspiciune şi ironie. Dar - onest sau nu - s-a bătut ani de zile în Senat pentru ca prăpădiţii de pe străzi (americanii au şi un termen de political correctness: îi numesc "less fortunate ones") să-şi poată permite un medic şi un tratament medical.
Lozinca vomitivă din poză ar trebui amplasată în avizierul fiecărei ambasade a Statelor Unite din lume. Dacă americanii vor să oprească imigrările, lozinca asta ar trebui să facă minuni şi să îndemne orice străin întreg la minte să rămână în ţara lui.
Ştirea despre protestele cu lozinci ca aia de sus, plus altele, cum ar fi "Impeach the Muslim Marxist", "Obama Lies, Grandma Dies", "Oust the Marxist Usurper" sau "Where's My Gun?", este la http://www.huffingtonpost.com/2009/09/12/taxpayer-march-on-washing_n_284477.html
Iar comentariile de pe HuffPost cu înjurături din tabăra opusă au depăşit la ora asta cifra de 8.000. Fotografia este preluată tot de acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare