vineri, 9 iulie 2010

Mă bucur că nu sunt neoconservator

Asta nu înseamnă că îmi lipseşte radicalismul adesea necontrolat, sau că nu recurg uneori la etichete acide, unele dintre ele chiar idioate.

Dar nu fac ceea ce face un neoconservator de la The New Ledger - probabil cu un cuţit plin de sânge între dinţi - atunci când îşi sancţionează un coreligionar - excepţionalul Glenn Greenwald (a se vedea blogul lui pe blog roll-ul meu) - pentru faptul că nu e ipocrit, pentru că incriminează standardele duble ori de câte ori are prilejul şi pentru că, în felul acesta, fixează o uriaşă oglindă în faţa chipului hidos al Dreptei extreme americane. Căreia, bineînţeles, nu-i place să se vadă pe sine.

Neoconul scrie următoarele:

"Indeed, Greenwald is such a quintessentially anti-American, pseudo-pacifist, pro-terrorist, self-hating Jewish liberal that that he essentially constitutes a living cliche."

Articolul e la http://newledger.com/2010/07/the-paper-greenwald/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+kramerlinks+%28Linkage+by+Martin+Kramer%29, iar replica lui Greenwald poate fi consultată aici: http://www.salon.com/news/opinion/glenn_greenwald/2010/07/08/media/index.html, la UPDATE.

Caricatura aparţine adresei http://novaexpress.files.wordpress.com/2009/01/neocons1pitaficom1.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare