miercuri, 22 septembrie 2010

Va trece politica americană testul masturbării?


O cheamă Christine O'Donnell, candidată din partea Partidului Republican - devierea "Tea Party" - la locul vacant de senator al lui Joe Biden din statul Delaware.

Platforma politică a bietei femei poate fi consultată aici http://en.wikipedia.org/wiki/Christine_O şi aici http://christine2010.com/why-christine/

Faptul că militează pentru interzicerea (sub sancţiune penală) a avortului chiar şi în caz de incest şi viol nu mai ţine demult de Breaking News. E pur și simplu agenda Republicană, ediţia de Ev Mediu. Asta e. Naştere uşoară!

Punctul cu adevărat picant din concepţia politică cvasi-neanderthaliană a fetei vizează interzicerea (deocamdată, fără sancţiune penală) a masturbării. Într-un clip din 1996, militantă anti-masturbare cita vârtos din Biblie, subliniind pentru cine tot nu pricepea că: "You can't masturbate without lust!" Are dreptate. Detalii, în clipul din link, intervalul 2:22 - 3:39.

http://www.truth-out.org/anti-masturbation-crusader-christine-odonnell-master-her-domain63292

Acum, aflată în cursă pentru voturi în Delaware, posibila viitoare senatoare a zis că treaba cu masturbarea e totuşi o problemă personală (ce-mi plac tautologiile!, cu toate că,... mai ştii?), neavând dificultăţi să înţeleagă realitatea că un număr probabil important de alegători de ambe sexe n-ar dori să li se interzică...

Şi aici ne oprim cu miştoul.

Tipa asta ar putea ajunge în Senat. Iar dacă, de pe exact aceeaşi poziţie, Joe Biden a putut fi propulsat, în 2008, la demnitatea de Vicepreşedinte, de ce am exclude un traseu politic la fel de incredibil şi pentru Christine O'Donnell? Coarda lejerității, a clișeelor ideologice triste ca o masturbare și a evidentei absențe a calificării pentru o poziție politică dintre cele mai înalte se întinde tot mai mult într-o țară care continuă să se pretindă ”excepțională” și destinată să conducă lumea.

Pericolul real este acela ca figuri ca individa asta sau Sarah Palin să profite de o conjunctură electorală complicată, să ajungă în funcții politice-cheie, iar niște CONSILIERI cu agende bine definite să conducă, în cele din urmă, SUA, prin gurile omologilor americani ai lui Dan Diaconescu. O fac și acum, ce-i drept, dar nu în totalitate. O făceau și pe timpul lui Truman sau Eisenhower, Carter sau Reagan, dar toate aceste nume distingeau net tematica politică serioasă de orice jocuri de campanie electorală sau apucături ideologice necontrolate, uneori chiar peste vocile și pumnii încleștați ai principalilor lor sfătuitori. În plus, consilierii din acele timpuri de la Casa Albă nu erau troțkiștii de azi, intitulați ”neoconservatori.”

Nu știu cum va putea fi conciliată o viitoare criză politico-militară în Pakistan cu exigențele anti-masturbare mai mult sau mai puțin mascate din tulpina Tea Party a Partidului Republican.

Dar sunt sigur, în schimb, că, la București, coborârea calități leadership-ului politic american la nivele incredibile până în urmă cu 10 ani va încuraja tot ce va putea fi și mai murdar, oligofren și corupt decât este acum în triunghiularul palatelor Cotroceni, Victoria și Parlamentului.

Poza a fost preluată de la http://theothermccain.com/2010/03/26/christine-odonnell-for-senate/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare