duminică, 23 octombrie 2011

Uite, de-aia vă urăște aproape toată lumea!

Când George Bush-tatăl a pus Uniunea Sovietică la pământ, prima lui grijă a fost să nu țopăie ca nebunul pe Zidul Berlinului și să nu irite sensibilitatea unor ruși învinși în Războiul Rece, dar care câștigaseră detașat precedentul Război Mondial. Avantajul lui a fost că a avut, atunci, un lucid consilier pentru securitate națională în persoana lui Brent Scowcroft.

Gaddafi tocmai a fost lichidat. Cu concursul, absolut firesc și de neevitat, al armatei americane și al falangelor CIA desantate de câteva luni în Libia. Băieții și-au făcut treaba perfect, curat și intimidant pentru cine se mai știe cu musca pe căciulă, prin facilitarea răspândirii imaginilor post-mortem ale lui Gaddafi. După acest moment, suficient ca reflectare a masculinității singurei superputeri de pe planetă, trebuie evitate prostii care să te facă și mai antipatic în lume, decât ai ajuns deja să fi.

În schimb, femeia de mai jos a demonstrat că e departe de clasa pe care i-o impune funcția de șefă a Departamentului de Stat. O puteți privi în clip și să fiți sau nu de acord cu afirmația din titlu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare